fpc

Felnőtt fogszabályozás

Hogyan lehetséges a felnőttkori fogszabályozás?

 

Biztosan mindenkiben felmerül a kérdés aki elégedetlen fogazata esztétikai állapotával, hogy egyáltalán lehetséges-e a már "becsontosodott" fogak mozgatása.

 

Az Életmódi Magazin a mySmile Fogászatot választotta a láthatatlan fogszabályozásról szóló adás szakértőjeként. Nézze meg dr. Gulyás Zsófiával készült riportot, ahol rengeteg kérédre választ kaphat a kezeléssel kapcsolatban:

 

 

Nos, a jó hír egyben rossz is. A fogak egész életünk során képesek a mozgásra. Ezért van az, hogy egy rossz szokás felvételével ( pl. ceruza rágása) után, hosszabb távon képesek a fogak alkalmazkodni és az új helyzethez idomulni. Így egy előtte tökéletes fogsor is képes az új szokás hatására rendezetlenné válni. Fogszabályozás szempontjából ez szerencsés számunkra, hiszen pontosan emiatt képesek vagyunk akár idős korban is a fogak mozgatására, nem kívánt fogazati anomáliák oldására.

 

Láthatatlan fogszabályozó készülékkel a kezelés során folyamatos, lágy erőt közlünk a foggal, így az az általunk tervezett irányba kezd el vándorolni. 

 

Az eljárás fájdalommentessége pontosan ebben a "lágy erő"-ben keresendő. Amíg egy hagyományos készüléknél a havi vagy 2 havi aktiválással (húzással) egy viszonylag nagyobb erőt közlünk a foggal, a láthatatlan készülék sínje ugyanezt az erőt 2 hét alatt ,folyamatosan közvetíti a fog felé. Két hét után az új sín veszi át az előző szerepét és ez így ismétlődik a kezelés végéig. A láthatatlan fogszabályozóval történő fogmozgatás gyorsasága is itt keresendő. Mivel nem havonta-kéthavonta kap a fog új impulzust, hanem minden két hétben és folyamatosan , így a folyamat is lerövidül, gyakran felére mint hagyományos fogszabályozó készülékes kezelés során.

A láthatatlan fogszabályozót kifejezetten felnőttek számára tervezték. Használata során nem okoz kellemetlenséget, evés-ivás közben könnyedén kivehető,majd egy mozdulattal visszahelyezhető.

 

Javasoljuk minden olyan páciensünknek aki változtatni szeretne fogazata esztétikai megjelenésén, de nem szeretne hosszú, fájdalmas kezelést! 

Jöjjön el a mySmile Klinikára és ismerje meg a láthatatlan fogszabályozót!

 

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

mySmile vélemények

 

mySmile Facebook vélemények

mySmile Google vélemények


Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a  láthatatlan fogszabályozásról, szeretné tudni, hogy az Ön számára megfelelő lehet-e ez a kezelés?

Jelentkezzen be hozzánk láthatatlan fogszabályozás konzultációra, és a konzultációs díjat (10.000Ft) a jövőbeni kezelés árában jóváírjuk!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!


 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!