Láthatatlan fogszabályozás tapasztalatok

 

Valós vélemények a mySmile -ról.

Fontosnak tartjuk, hogy megbizonyosodhasson arról, oldalunkon nem marketingesek által megfogalmazott, "kamuprofilokról" leadott vélemények vannak, hanem pácienseink valós véleményei. Minden, a honlapunkon közzétett vélemény ellenőrizhető a mySmile facebook és google vélemények oldalán.

 Pácienseink véleménye, láthatatlan fogszabályozás tapasztalatok

 

Tímea Kovács / 2022. január 2.

"Hosszas keresgélés után, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy bátran rábízhatom magam a MySmile csapatára!
Kellemes környezetben, minden alkalommal szívélyes fogadtatással.
A kezelés gyors és fájdalom mentes, a munkavégzés precíz! Az eredmény pedig magáért beszél!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Ujj Mónika / 2021. december 6.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Ujj Mónika

"A Mysmile csapatát választani a legjobb döntés volt. Szívből ajánlom őket mindenkinek! A doktornő mindig kedves, és segítőkész, szakmailag felkészült, minden lépést egyeztetett velem, mindig pontosan tudtam milyen eredményt várhatok el."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Léna Opavszki / 2021. november 30.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Léna Opavszki

"Hihetetlen, hogy fél év alatt gyönyörű szép lett a felső fogsorom a láthatatlan fogszabályzóval! :)
Óriási türelemmel és szakmai alapossággal dolgozik a csapat, rendkívül precízek! Nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel! Csak ajánlani tudom Mindenkinek :)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

B Sz / 2021. december

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, B SZ

"Szép, igényes rendelő, kedves és korrekt csapat. A sínek tényleg láthatatlanok, a kezelés gyors. Csak ajánlani tudom őket."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Orsolya Varga / 2021. november 23.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Varga Orsolya

"Tényleg működik! :) Nem egészen fél év alatt rendeződtek a gyerekkorom óta szabálytalan fogaim. A sín tényleg láthatatlan, nem zavaró. Ha az ember betartja a játékszabályokat (viselési idő!), meglesz az eredménye! :) Jó szívvel ajánlom a mySmile-t.)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Sarkozi Stefania / 2021. november

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Sarkozi Stefania

"Azonnal megtetszett a rendelő, gyors és hatékony az időpont foglalás is, és életemben először nem féltem fogorvoshoz járni. :) Szerintem a fogszabályozás harmadannyi időbe se telt, mint a hagyományos módszerrel lett volna és kényelmes is volt, minden kérésemet figyelembe vették, az ára ennek függvényében reális. Mindenképpen őket választom a jövőben is."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Boglarka Hundt / 2021. november 7.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Varga Orsolya

"Félév alatt, szinte észrevétlenül alakult át a mosolyom, amit korábban rejtegettem a mySmile mindig kedves, alapos munkatársainak szakértő kezei között. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a fogszabályozás gondolatával kacérkodik."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Sári Szabó / 2021. november

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, sári szabó

"Mindenkinek jó szívvel ajánlom a mySmile-t, aki gyors és kényelmes megoldást szeretne! A szakmai profizmus mellett csodálatos környezet fogadott, mindenki nagyon barátságos volt, imádtam visszajárni. És ami a legfontosabb, hogy minden várakozásomat felülmúlta a végeredmény! Hálás vagyok a csapatnak! Mindent köszönök nagyon!"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Balázs Somorjai / 2021. november

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Balázs Somorjai

"Röviden: életem egyik legjobb döntése volt.

Hosszabban: mindig kellett volna, de sohasem akartam fogszabályzót. Aztán feleségem - jó fél évvel az esküvőnk előtt - mutatta a MySmile oldalát és a láthatatlan megoldást, én pedig még aznap jelentkeztem konzultációra - és milyen jól tettem! Jóllehet, még Zsófia, a kezelőorvos is elgondolkodott rajta, hogy annyira kusza fogsornál, mint ami nekem volt, sikerül-e majd a remélt eredmény, de végül azt mondta, hogy vágjunk bele. Tényleg döbbenetes, amit elértek! Tulajdonképpen 6 hónap alatt hozták rendbe azt, amit csaknem 40 éven át nem mertem szabályoztatni - méghozzá fájdalommentesen. Még az általános fogorvosom is elismerően csettintett, amikor meglátta, honnan hova jutottunk. :)

A csapat pedig... Végtelenül kedvesek, szakmájukban profik, akikhez bármikor fordulhat az ember, és ők segíteni fognak."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Kata Mályi / 2021. október 9.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Kata Mályi

"Fél év alatt tökéletesen helyrehozták a felső fogívemet a láthatatlan fogszabályozási technikájukkal. Csak be kell tartani a viselés javaslatait! :) Ára elfogadható,a csapat kedves, segítőkész és szakmailag kifogástalan!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Nagy Nikoletta / 2021. október 5.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Nagy Nikoletta

"Életem legjobb döntése volt, hogy a mySmile-t választottam, amire máshol azt mondták felejtsem el, mert nincs az a pénz és idő, azt ők 16 hét alatt megvalósították láthatatlan fogszabályzóval teljesen reális áron. Végtelenül boldog és elégedett vagyok. Profi csapat, rendkívül kedvesek, minden gördülékenyen ment. Csak ajánlani tudom őket!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Mónika Devecser / 2021. augusztus 12.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Mónika Devecser

"Váratlanul jött szembe a hirdetés, és az első konzultáció után biztos voltam benne, hogy belevágok. Nem bantam meg :) A Doktornő nagyon korrektül és értehetően elmagyarázta a folyamatot és a várható eredményt is. A hagyományos megoldás 1.5-2 év lett volna, így összesen 5 hónap volt a kezelés. A fogszabályzó tényleg láthatatlan, szinte senki sem vette észre. Számomra nagyon szimpatikus volt az is, hogy az eredetileg 4 hónaposra tervezett kezelést a tökéletes eredmény érdekében, minden probléma és egyéb költség nélkül, kitolták egy hónappal.
Nagyon köszöm a csapatnak a profi munkát és a kedves hozzáállást az egész kezelés során!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Bernadett Bánki / 2021. május

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Berndadett Bánki

"A láthatatlan fogszabályozás miatt mentem el  a rendelőjükbe, de sajnos az én esetemben nem volt egy használható megoldás. Ennek ellenére 5* az értékelésem, mert ugyan fogszabályozó nélkül, de egy ritka pozitív élménnyel távoztam. Valóban segítőkész és rugalmas a csapat, ahogy ezt mindenki írja. Dr. Gulyás Zsófia végtelenül kedves, bátran merem ajánlani."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Barbara Puskás / 2021. április 10..

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Varga Orsolya

"Ez a fogszabályzó tényleg láthatatlan, nem zavaró a használata, és szépen elvégzi a szükséges korrekciót. A csapat nagyon kedves és rugalmas, ajánlom őket!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Anikó Deák / 2021. március

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Anikó Deák

"Mivel nem vagyok már annyira  fiatal és nem a legjobb genetikát örököltem a fogsoromat tekintve, nem hittem benne, hogy egyszer nekem is lehet tökéletes fogsorom. Az első alkalommal megmondták mire számíthatok, mind anyagiakban, mind esztétikailag és ehhez végig tartották is magukat. A csapat kedves, segítőkész és nagyon profi. Csak ajánlani tudom őket. Köszönöm nekik a "mosolyom". :)"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Tímea Szalagyak / 2021. március

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Tímea Szalagyak

"Profi csapat, minden úgy történt ahogy a kezelés legelején meg lett beszélve. A mintavételt követően a síneket már 1 hét után át is vehettem, a kezelési tervnek megfelelően pedig gyorsan kezdett is látszódni a kívánt eredmény. Csak ajánlani tudom ha profi és gyors megoldásra vágysz!"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Zsuzsanna Hartmann / 2021. március 28.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Zsuzsanna Hartmann

"Mindenkinek csak ajánlani tudom aki gyorsan fájdalom mentesen szeretne szép fogakat. Egy fantasztikussan kedves csapat várja a szépülni vágyókat. És ami még nagyon fontos tényleg láthatatlan, nagyon sok ismerős még akkor sem látta amikor felhívtam rá a figyelmét. Köszönöm a mySmile-nak az önfeledt mosolyom."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Ágnes Kovács / 2021. február 18.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Ágnes Kovács

"Sosem gondoltam volna, hogy 6 hónap elég lesz a mosolyom tökéletesítésére, de itt mégis megvalósították. Szeptemberben kezdtük a kezelést, ahol már az első alkalommal egyértelműen, számomra érthető nyelven elmagyaráztak mindent. Egy percig sem éreztem, hogy bármit is rám akarnának erőltetni, ráadásul a nehézségeiről ugyanúgy meséltek. A kezelés során a mysmile szakértői profi munkát végeztek, mindenben próbálnak segíteni, egyértelműen a páciens az első. Csakis ajánlani tudom őket, ha profi, gyors, szakszerű megoldást keresel!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Rita Bence / 2020. december 9.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Rita Bence

"Sosem gondoltam volna, hogy a fogszabályozás lehet ilyen könnyű
7 hónap alatt elértük azt, amit klasszikus módszerrel 2 év alatt sem sikerült volna. A láthatatlan fogszabályozó teljesen komfortos és könnyen kezelhető. A mysmile szakértői pedig igazán értik a dolgukat, teljesen más élmény ide belépni, mint egy más fogorvosi rendelőbe. Ha gyors, könnyű, profi megoldást keresel, csak ajánlani tudom"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Orsolya Abay / 2020. december

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Dr. Bence Rita

"Nagyon elégedett vagyok, professzionális hozzáállás és megbízható minőség. Csak ajánlani tudom!"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Zsófia Gergely / 2020. október 20.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Zsófia Gergely

"Újévi fogadalmam mindössze annyi volt, hogy többet szeretnék önfeledten nevetni. Ehhez azonban tudtam, hogy bele kell vágnom a régóta halogatott fogszabályozásba, és bár csak egy fogam volt problémás és sokak szerint nem feltűnő, de engem mindig is feszélyezett. Rátaláltam a mysmile-ra, nagyon segítőkészek és kedvesek voltak már az első perctől, a doktornőktől minden kérdésemre választ kaptam, és most a kezelés végéhez közeledve tudom, hogy megérte belevágni, könnyű volt megszokni a síneket, nem feltűnő, viszont az eredmény látványos és már most sokkal önfeledtebben tudok nevetni :)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Dee R / 2020.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Dee R

"Ajánlom mindenkinek a helyet aki fogszabályozáson gondolkozik. Nagyon profi és kedves csapat, minden kezelés jó hangulatban telt. Az időpontokat betartják, sosem kellett várakozni. A kezelés eredményével, gyorsaságával és árával is elégedett voltam."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Katalin Sebella / 2020. október 7.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Katalin Sebella

"Köszönöm a kezelést, boszorkából fogtündérré sikerült változom!!
És persze a türelmüket, rugalmasságukat, kedvességüket!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Eszter Balázs / 2020. szeptember 30

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Eszter Balázs

"Sok éve halogattam a fogszabályzást, tudtam, hogy előbb-utóbb bele kell vágnom, de nem tudtam rávenni magam a 2,5 év hosszúságúra jósolt hagyományos megoldásra. Egyszer szembejött velem a MySmile hirdetése, el is jöttem egy felmérő vizsgálatra, kiderült, hogy működik számomra ez az út! Belevágtam és nem bántam meg, mindjárt a végére érek a 20 hetes kezelésnek, azt kell lassan megszoknom, hogy bátran merhetek mosolyogni! Profi, udvarias csapat, csak ajánlani tudom!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Zsanett Sági / 2020. szeptember 23.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Zsanett Sági

"Nagyon kedves kiszolgálás,rugalmasak és persze nem utolsó sorban gyönyörűek lettek a fogaim!!!Csak ajánlani tudom Őket  !!!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Flora Kenez / 2020. július 19.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Flora Kenez

"Jó szívvel ajánlom a technológiát és a rendelőt bárkinek, aki a szép és egészséges mosoly felé vezető úton sem szeretne lemondani az esztétikus megjelenésről és a szájhigiéniával kapcsolatos komfortérzetről sem. Az ellátás és az alkalmazott technológia színvonala mellett pedig kiemelendő a csapat korrekt, segítőkész hozzáállása is."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Fanni Kömlői / 2020. január 8.

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Flora Kenez

"Csak ajánlani tudom, professzionális tanácsadás, rugalmas hozzáállás, látványos eredményekkel."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

2020 előtti ajánlások és vélemények

Vélemények a mySmile-ról a Google vélemények között, 2020 előtt

 

Kiss Zoltán

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Kiss Zoltán

"Fogszabályzás és fogkezelés kapcsán voltam a mySmile fogászat "vendége" a közelmúltban. Minden tekintetben elégedett vagyok a munkájukkal, figyelmes és hozzáértő a személyzet. Végre egy fogászat, ahová el tud úgy menni az ember, hogy közben nem telepedik rá egy nyomasztó érzés."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Évi Geng

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Évi Geng

"Rugalmas, ügyfélorientált hozzáállás.
Magas szìvonalú ellátás.
Nagyon kedves és mosolygós csapat.
Csakis ajánlani tudom, minden korosztálynak."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Szilvia Geng

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Szilvia Geng

"Profi csapat
Rettentő gyors és látványos eredmények, fájdalom mentes kezelés.
Szívesen, félelem nélkül érkezem minden alkalommal a kezelésre,  majd nagy mosollyal távozom.
Máshova nem is mennék!"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Holyevácz Éva

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Holyevácz Éva

"Mindenkinek, aki azon töri a fejét, hogy belevágjon-e, csak ajánlani tudom. Mindig kedves fogadtatás, maximális figyelem, eredmények nyomon követése, biztatás, doktornők hozzáállása, mind szakmailag, mind emberileg nálam 5*. A fogászat elhelyezkedése jól megközelíthető, barátságos hely. Itt minden adott, ami a sikeres fogszabályozáshoz kell, a többi csak rajtad múlik."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Agnes Juba-Nagy

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Agnes Juba-Nagy

"Mindig kedvesen fogadtak, mindig szinte azonnal, a kért időpontban bejutottam. Amikor várni kellett, akkor is max 10 percet és nagyon kellemes környezetben. A doktornők is értik a dolgukat, mindig fáradhatatlanul igazították a fogsorom :) Remélem, a kezelés legvégére szép eredményeket érünk el együtt."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Enikő Ruzsa

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Enikő Ruzsa

"Fogorvoshoz járni sok embert félelemmel tölt el. Náluk viszont mindig nyugodt a légkör. Odafigyelnek a páciens minden rezdülésére, hogy enyhítsék az esetleges kellemetlenségeket a vizsgálatok során. Kedvesek, roppant segítőkészek és profik. Kevés ilyen hely van és örülök, hogy rájuk találtam. Végre csodaszép a fogsorom és bátran merek mosolyogni. Mindenkinek csak őket ajánlom! :)"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Agi van

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Agi van

"Szuper kedvesek, szuper rugalmasak és szuper profik! Csak ajánlani tudom őket!"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Memo Communications

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Memo Communications

"Lovely service, decent prices and a very professional attitude. I love my new smile. Em, Budapest"

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Livia Dobóczy

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Livia Dobóczy

"Kedvesek, precízek, ajánlom mindenkinek aki még gondolkodik rajta.
Bátrabban merek mosolyogni, a fogszabályozás óta."

Google››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Vélemények a mySmile-ról a Facebook vélemények között, 2020 előtt

 

Perényi Gitta

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Perényi Gitta

"Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert kedvesek, rugalmasak és (ami számomra a legfontosabb volt) szakmailag profik. Egy éveken át húzódó fogszabályozási problémát oldottak meg. Más népszerű helyeken olyan beavatkozásokat javasoltak, amelyekbe már örülök, hogy anno nem vágtam bele (állkapocstörés, foghúzás stb.) A láthatatlan fogszabályzót sokan észre sem vették a környezetemben, és a riogatásokkal ellentétben nekem különösebb kellemetlen érzést sem okozott a viselése. Az igazi eredmény az, hogy azóta olyan a fogsorom, amilyenre vágytam."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


Nóra Ferenczi

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Nóra Ferenczi

"Régóta gondolkodtam fogszabályzáson, és a láthatatlan fogszabályzóval végre eljött az én időm. A sínek valóban észrevehetetlenek, bárkinek említem, azt kérdi hol van :) Minden ott dolgozó nagyon kedves, udvarias, segítőkész. Csak ajánlani tudom!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Benei Barbara

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Benei Barbara

"Már hosszabb ideje gondolkodtam fogszabályozáson! Tavaly decemberben a MySmile Mosoly Klinika mellett tettem le a voksomat! Abszolút nem bántam meg: professzionális, hozzàértő és nagyon kedves csapat! Az adminisztációtól a mintavételen keresztül, egészen a kezelés vègéig minden nagyon gördülékenyen, rendben, gyorsan ment és augusztus végére az eredmény magáért beszèl! :) Nagyon szépen köszönöm! Egy több, mint 15 éve zavaró problèmàmat oldottàk meg!
Nyugodt szívvel ajànlom mindenkinek!:)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Kaszai Katalin

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Flora Kenez

"Szuper csapat, kedvesek precízek, megfizethetőek, április óta járok hozzájuk és nagyon meg vagyok elégedve! Olyan kesze kuszák voltak a fogaim, senki nem hitte volna hogy egyszer egyenesek lesznek, de azok lettek! :) csak ajánlani tudom Mindenkinek. :)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Gabriella Gabriella

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Gabriella Gabriella

"Teljes szivböl ajánlom!!!! Senki nem gondolta volna a családban , hogy ezzel a láthatatlan fogszabályzóval ilyen eredményeket lehet elérni!!! Le akartak beszélni róla, hogy kidobott pénz!! Most 11 hónap után lassan a végére értünk a kezelésnek és családom is belátta, hogy nincs lehetetlen!!! Köszönöm a csapatnak a profi munkát!!!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Nikolett Vitéz-Szép

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Nikolett Vitéz-Szép

"Fiatalos, segítőkész, profi csapat!"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Évi Pálfy

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Évi Pálfy

"Mindenkinek szívből ajánlom. Profi, hozzáértő, kedves csapat. Kényelmes, esztétikus, és jóval rövid fogszabályzás mint a hagyományos. Végre egy super technológia. Köszönöm nekik:)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Tünde Müller

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Tünde Müller

"Csak ajánlani tudom!!! Egy álom vált valóra! :)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Molnár Livi

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Molnár Livi

"Mindenkinek ajánlom a láthatatlan fogszabályozót a Mysmile-nál. A felső fogsorom tették esztétikussá hat hónap alatt. Nem fájt a kezelés és a fogszabályozó viselése sem. A műanyag sín beszédnél nem zavaró. A környezetem észre sem vette. A fizetés havi részletekben megoldott. A környezet és a személyzet barátságos. :) :)"

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Zsuzsanna Kovács

Láthatatlan fogszabályozás, valós vélemény, Zsuzsanna Kovács

"Nagyon kedves emberek, maximális segítőkészség.
Egy nagyon régi álmom teljesült ezzel a kezeléssel.
Azt kaptam, amit szerettem volna.
Csak ajánlani tudom.
Köszönöm."

Facebook››

Jelentkezzen be hozzánk Ön is! ››


 

Korábbi véleményekért kérjük, látogasson el Facebook és Google oldalunkra.

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!