fpc

Kérdések- Válaszok

Mennyibe kerül a láthatatlan fogszabályozó?

Mivel a fogászati anomáliák is különbözőek, így azok kezelése is más és más. Az, hogy az ön láthatatlan fogszabályozó kezelésének pontosan mennyi lesz az ára, csak a státusz felállítása után, egy bonyolult tervezési folyamat végén tudjuk megállapítani.


Természetesen mielőtt Önnek ez bármilyen költséggel járna, klinikánkon pontos árajánlatot fog kapni a kezelés várható áráról! Ezt követően semmilyen rejtett költség,utólagos fizetnivaló nem terheli Önt!


Általánosságban elmondható, hogy egy láthatatlan fogszabályozó kezelés nem drágább,mint egy hagyományos fogszabályozó kezelés, költségük nagyjából fedi egymást.

 

Felnőtt korban is alkalmazható a láthatatlan fogszabályozó?

A láthatatlan fogszabályozás kifejezetten felnőttek számára kifejlesztett eljárás! Kisebb kompromisszumokkal gyermekek részére is alaklamazható, de szerencsés ha már nincsenek tejfogai a páciensnek.

Felnőtt korban is alkalmazható a láthatatlan fogszabályozó?

Milyen súlyos anomáliák kezelhetők láthatatlan fogszabályozóval?

A láthatatlan fogszabályozó nem csupán az enyhébb esetek kezelésére alkalmas! Sikerrel alkalmazható nyitott harapás, keresztharapás, fogtorlódás, diasztéma és mélyharapás esetén is. Természtesen függ az adott páciens fog- és csontállományának
állapotától, de jellemzően sikerrel oldjuk meg a fenti típusú eseteket

 

Mennyire gyors a láthatatlan fogszabályozó és mennyire tartós a vele elérhető eredmény?

A láthatatlan fogszabályozóról álltalánosságban elmondható, hogy hozzávetőleg fele annyi idő alatt képes eredményt elérni, mint hagyományos társai. A kezelés és a kezelés eredményének fenntartása is
nagyban függ a páciens együttműködésétől. Amennyiben a megadott óraszámban hordja a síneket és később a fenntartó sínt is, akkor az eredmény tartós és végleges.

 

Hogyan látja el feladatát a láthatatlan fogszabályozó?

A láthatatlan fogszabályozó rendszer a ma ismert legmodernebb módja a fogszabályozásnak. Már a fogmozgatási terv elkészítése is virtuálisan egy számítógépes program segítségével történik.


A gyártás során a ma ismert egyik legnaprakészebb eljárást, a 3dimenziós nyomtatást hívjuk segítségül.
Az láthatatlan fogszabalyozó minden egyes fogat a virtuális terv alapjan megtervezett módon mozgat.

 

Nem csak a mozgatások mértekét tudjuk pontosan meghatározni, hanem azt is , hogy ezek a mozgatasok milyen kezelési stádiumban/
időben történjenek.Ön a sínek viselése során a lágy erőknek köszönhetően nem érez jelentős fájdalmat, csupán az eredményt fogja látni, hogy fogai hétről hétre egyre közelebb kerülnek az ideális állapothoz!

 

Hogyan látja el feladatát a láthatatlan fogszabályozó?

Mennyit szükséges naponta hordani a láthatatlan fogszabályozót?

A sikerhez azonban Önre is szükségünk van! Mivel a fogszabályozó egy mozdulattal, könnyedén kivehető, így csábító lehet a gondolat, hogy csupán éjszaka használja, vagy csak a nap különböző időszakaiban.
Azonban a tökéletes eredmény eléréséhez a fogszabalyozo napi 20-22 orás hordása elengedhetetlen!
A síneket csak evés,ivás ,fogmosás idejére szabad kivenni!
Eredmenye képpen már egy hónap után láthatók a pozitiv változások. A kezelés végén pedig egy új, gyönyörű mosoly.

Mennyi a kezelés hossza?

Mivel nincs két egyforma fogsor, így nincs két ugyanolyan hosszú kezelés sem! .Az Ön fogazatánka állapota, az anomália súlyossága határozza meg a kezelés hosszát. A fogszabályozó kezelés megkezdése előtt a röngetn képek és a lenyomat feldolgozása után pontosan jelezni fogjuk Ön felé, hogy milyen hosszú kezelésre számíthat!


Álltalánosságban elmondható, hogy hagyományos társaihoz mérten a láthatatlan fogszabályozó nagyjából fele annyi idő alatt végzi el a szükséges fogmozgatást!
Egy egyszerűbb eset akár két-három hónap alatt megoldható!

Miből készülnek a fogszabalyozást végző műanyag sínek?


Láthatalan fogszabályzóink német gyártmányú, hypoallergén,orvosi minősegű thermoplasticból készülnek. Használatuk közben garantáltam nem oldódik semmi ki belőlük, bármilyen jellegű anyaggal érintkezzenek is.

Mennyire láthatatlan valójában a láthatatlan fogszabályozó?


Az általunk láthatatlan fogszabályozáshoz használt sínek tökéletesen áttetszőek, gyakorlatlan szem számára szinte teljesen láthatatlanok.
A sínek vastagsága egy miliméter alatti, így nem emelik meg a harapást, nem nyomják ki az ajkat. Tökéletesen illeszkednek az Ön fogsorára,mindenki elől elrejtve a fogszabályozás folyamatát!

 

Mennyire láthatatlan valójában a láthatatlan fogszabályozó?

Mennyi ideig kell hordani egy sínt?

A kivánt eredmény eléreséhez, ahogy már fentebb említettük, napi 20-22 óra viselés szükséges.Egy-egy sínt kettő hét viselés után a sorozatban következőre kell cserélni,mely folytatja a szabályozást.

 

Az fogszabályozó kezelés közben milyen gyakran kell látogatnom a kezelő orvosomat?

Az kezelőorvosi vizitet általában hat es nyolc hét között javasoljuk. Indokolt esetekben (hosszabb külföldi utazás,stb.) ettől jelentős eltérés is lehetséges! Orvosa ilyenkor ellenőrzi az elvárt folyamatok megvalósulását, probléma esetén megoldást javasol és átadja a következő síneket.

 

Milyen fájdalomérzettel jár a láthatatlan fogszabályzó viselése?

A láthatatlan fogszabályozó egy lágy erőkkel ható fogszabályozó típus. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy folyamatos , de gyenge erősségű nyomásnak tesszük ki a fogakat.
Ez az új sínek használata során az első 1-2 napban járhat kellemetlen érzéssel, de ez rövid idő után elmúlik és a kezelés nem befolyásolja Önt mindennapjaiban.

 

A kezelés befelyezése után szükséges-e bármilyen utókezelés?

Minden fogszabályozó kezelésnél szükséges helybentartó, úgynevezett retainer sín viselése éjszakánként. Az Ön orvosa pontosan tájékoztatni fogja ezen időszak hosszáról.

 

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

mySmile vélemények

 

mySmile Facebook vélemények

mySmile Google vélemények


Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozásról, szeretné tudni, hogy az Ön számára megfelelő lehet-e ez a kezelés?

Jelentkezzen be hozzánk láthatatlan fogszabályozás konzultációra, és a konzultációs díjat (10.000Ft) a jövőbeni kezelés árában jóváírjuk!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!