fpc

Modern fogszabályozás - 3D technológia

Láthatatlan fogszabályozás - a legmodernebb eljárás a fogszabályozó kezelések között

A láthatatlan fogszabályozó rendszer a fogszabályozás ma ismert legmodernebb módja. Az áttetsző sínek sorozatával végzett fogszabályozás a leginkább naprakész eljárás a fogszabályozó kezelések között.

 

Láthatatlan fogszabályozás - a legmodernebb eljárás a fogszabályozó kezelések között

 

A fogszabályozó rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program segítségével előre megtervezésre kerül az elvárt eredmény. A fogszabályozást átlátszó „sínek” végzik, melyek egy nagyprecizitású 3D nyomtató segítségével készülnek. A virtuális fogmozgatási tervben meghatározásra kerül, hogy hány darab sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez.
A sín anyaga biokompatibilis, hajszál vékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag.


A Láthatatlan Fogszabályozó előnyei

  • Kiszámítható. A teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sín követi, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.
  • Gyors. A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.
  • Higiénikus. A sín kivehető, tisztítható. A kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain.
  • Hatékony. A rendszerrel egyszerre több fog mozgatása is megvalósítható. A CAD-CAM program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal.

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

mySmile vélemények

 

mySmile Facebook vélemények

mySmile Google vélemények


Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozásról, szeretné tudni, hogy az Ön számára megfelelő lehet-e ez a kezelés?

Jelentkezzen be hozzánk láthatatlan fogszabályozás konzultációra, és a konzultációs díjat (10.000Ft) a jövőbeni kezelés árában jóváírjuk!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!