fpc

Mosoly-napló 2. rész

Avagy a Yurkov lányok láthatatlan fogszabályzó története - 2. rész

"4 hete nagy fába vágtuk a fejszénket, úgy döntöttünk, hogy a stílusosabb mosoly érdekében szabályozzuk a fogainkat, és a láthatatlan fogszabályozás mellett döntöttünk. Az első videónkban elmeséltük, hogy a mySmile fogászatra mentünk, akik kifejezetten a láthatatlan fogszabályozásra specializálódtak, és a világ legkedvesebb doktornője kezébe kerültünk.

Most megosztjuk az elmúlt 4 hét fogszabályzós élményeit, ebben a videóban elmeséljük , hogy milyen is volt az elmúlt hónap a láthatatlan fogszabályzóval"

 

 

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

mySmile vélemények

 

mySmile Facebook vélemények

mySmile Google vélemények


Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozásról, szeretné tudni, hogy az Ön számára megfelelő lehet-e ez a kezelés?

Jelentkezzen be hozzánk láthatatlan fogszabályozás konzultációra, és a konzultációs díjat (10.000Ft) a jövőbeni kezelés árában jóváírjuk!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!


 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!