Láthatatlan fogszabályozó AKCIÓ !

Régóta szeretnél már magabiztosan mosolyogni, de a fogszabályozás költsége elriasztott? Mi most segítünk elérni a célod!

A mySmile Fogászat Magyarországon az egyik legnagyobb gyakorlattal rendelkező klinika a láthatatlan fogszabályozó kezelések terén! A legmagasabb színvonalú orvosi hátterünk és több száz elégedett páciensünk a garancia arra, hogy a kezelés végeztével Te is magabiztosan fogsz visszamosolyogni a világra!  

Esztétikus fogszabályozás

Az átlátszó fogszabályozó láthatatlan. Az átlátszó fogszabályzó biztos megoldás az esztétikus fogszabályozáshoz. Válaszd te is ezt a megoldást, nézd meg bemutató videónkat!

Láthatatlan fogszabályozó akció részletei.

 

Ha a professzionális ellátás mellett a kezelési díj kordában tartása is fontos számodra, most két akció közül is választhatsz: 

  • Egy fogíves kezelés: 200.000 Ft kezdő befizetéssel, 3x 55.000.- Ft kezelési díj, a kezelés első három hónapjában ( összesen: 730.000 Ft helyett  365.000 Ft)
  • Két fogíves kezelés: 310.000 Ft kezdő befizetéssel , 3x 95.000 Ft kezelési díj, a kezelés első három hónapjában ( összesen : 1.195.000.- Ft helyett 595.000.- Ft)

A kedvezményes ár tartalmazza a teljes kezelés költségét, de nem tartalmazza a virtuális fogmozgatási terv díját (45.000 Ft). A részletfizetés ideje alatt az orvosi kontrollok díját is tartalmazza az aktuális részlet, ezt követően 15.000 Ft / alkalom. 

Vagy:

  • Egy fogíves kezelés: 99.000.- Ft kezdő befizetéssel, (a kezelés megkezdésekor), 4 x 99.000.-Ft a kezelés első négy hónapjában ( összesen: 730.000 Ft helyett  495.000 Ft
  • Két fogíves kezelés: 99.000.- Ft kezdő befizetéssel, 6 x 99.000.-Forint a kezelés első hat hónapjában  ( összesen : 1.195.000.- Ft helyett 693.000.- Ft)

A kedvezményes ár tartalmazza a teljes kezelés költségét, de nem tartalmazza virtuális fogmozgatási terv díját.( 45.000.-Ft). A részletfizetés ideje alatt az orvosi kontrollok díját is tartalmazza az aktuális részlet, ezt követően 15.000 Ft / alkalom.

 

Segítünk meghozni a döntést amit biztosan nem fogsz megbánni!

Biztosan rengeteg kérdésed van még a fogszabályozó kezelésed megkezdése előtt és hidd el, ez teljesen érthető is! Jelentkezésed után egy kollégánk fel fogja venni veled a kapcsolatot a megadott telefonszámodon és igyekezni fog válaszolni kérdéseidre. Ezt követően időpontot egyeztet veled és meghív hozzánk a mySmile klinikára, hogy itt együtt találjuk meg a számodra ideális megoldást!

Nézd meg a láthattlan fogszabályozásról szóló bemutató videónkat!

 

Érdeklődsz? Kérj visszahívást most!

*
*
*

Eddig mi tartott vissza attól, hogy esztétikai fogászati szolgáltatások iránt érdeklődj? (Többet is megjelölhetsz)

Idősnek érzem magam hozzá

Az én elképzeléseimet nem lehet teljesíteni

Túl sok ideig tartana, túl hosszadalmas lenne

Meg kellene változtatnom hozzá a mindennapi szokásaimat

Sok mindenben korlátozna a kezelésekkel járó feltételrendszer

Fájdalmasnak gondolom a beavatkozást

Az ismerőseimnek feltűnne a változás, hogy valami történik a számmal

Túl drágának tartom

Jelentkezésemmel az alábbiakat elfogadom:

Adataidat bizalmasan kezeljük, és beleegyezésed nélkül senkinek nem adjuk ki!