Láthatatlan fogszabályozó

 mySmile- A láthatatlan fogszabályozó kezelések specialistája Budapesten

Mi jut eszébe a fogszabályozásról?

A fémhuzalok? A fájdalom? A problémás étkezés? A nem túl esztétikus látvány? A feszélyezett mosoly? A kellemetlen kérdések? Az ételmaradék a drótok között?Az évekig tartó szenvedés?

A köztudatban a fogszabályozással kapcsolatban mindenki számára nyilvánvaló, hogy úgy lehet csak igazán látványos eredményt elérni ha a kezelést már gyermekkorban elkezdik és hosszú időn keresztül fájdalommal és szenvedéssel jár együtt a mindennapokban.

A láthatatlan fogszabályozóval ezek a kérdések nem merülnek fel!

Mi jut eszébe annak, aki a láthatatlan fogszabályozást választotta?

Az új innovációnak köszönhetően a precíziós 3D tervezés és gyártás segítségével maximális pontossággal a fogakra illeszthető, láthatatlan sínt kap, ami kényelmes, viselése nem jár fájdalommal, nem befolyásolja az étrendet és a komfortérzetet. A kezelés hossza lényegesen rövidebb, mint más, hagyományos eljárással zajló kezelések időtartama!

Tervezett mosoly

A digitális tervezés során egy szofver segítségével, pontos és precíz számításokkal megállapítjuk, hogy milyen változásra és milyen eredményre számíthat a láthatatlan fogszabályozás végeztével. A virtuális fogmozgatási terv elkészülte után megtekinthető milyen eredmény érhető el személyre szabottan az Ön fogsoránál, így pontosan tervezhető a kezelés időtartama és költsége is

Fogszabályozás felnőtt korban?

A láthatatlan fogszabályzó bármely életkorban alkalmazható, kifejezetten felnőttek számára fejlesztett eljárás!

Ez az eljárás diszkrét, teljesen észrevehetetlen a kezelés során! Egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi életét, legyen szó kommunikációról, munkáról, kikapcsolódásról! A fogszabályzó sínek olyan esztétikus megoldást nyújtanak, mely mások számára teljesen észrevétlen, így még magabiztosabban érezheti magát a fogszabályozó kezelésed teljes hossza alatt!

Észrevétlen, életmódodhoz igazodó fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozó nem befolyásolja a megszokott étrendet és nem alakítja át az étkezési szokásokat! A láthatatlan fogszabályozó étkezések alkalmával kivehető és ennek végeztével, fogmosás után könnyedén visszahelyezhető.

 

A láthatatlan fogszabályozó átlátszó, technológiájának köszönhetően észrevehetetlen a szájban, nem zavarja a beszédben! A precízen megtervezett és kivitelezett sínek felülete sima, nem türemkedik ki szájban, maximálisan a fogsorhoz illeszkedik, ezért nem sérti fel a nyelvet és a belső ajkat.

A tökéletesen fájdalommentes és hatékony módszer a fogszabályzásban, ami ráadásul észrevehetetlen.

 

Így míg kezelése a sínek segítségével zajlik, mások ebből semmit nem vesznek észre! A láthatatlan fogszabályzóval felszabadultan mosolyoghat, a kezelés semmiben nem fogja befolyásolni a mindennapjait!

A láthatatlan fogszabályozó előnyei:

Gyors: Egyes esetekben a fogszabályozó kezelés időtartama akár a felére is csökkenthető
Fájdalommentes : A kezelések során a lágy erőkkel ható sínek egy-két óra hordás után megszokhatóak, nem okoznak fájdalomérzetet
Kiszámítható: A személyre szabott virtuális fogmozgatási tervben előre meghatározott a kezelés hossza, költsége
Diszkrét: A sínek tökéletsen átlátszóak, teljes terjedelmükkel takarják a fogat, így avatatlan szem számára láthatatlanok
Higiénikus: Étkezések,színes italok fogyasztása alkalmával kivehető, a fogmosás a megszokott rutin szerint végezhető
Nem befolyásolja a hétköznapokat: A kezelés időtartama alatt is nyugodtan sportolhat, szórakozhat,étkezhet semmi nem változik

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Ha többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozásról, jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást! Egyszerűbben mint gondolná!

( Az első konzultáció díja 10.000.- Forint,melyet a kezelés során jóváírunk,így díjmentes!)

Fogászatunkon nem a legismertebb külföldi cégek, pl. Invisalign vagy Clear Aligner, illetve magyar gyártók, mint a HappySmile rendszereit használjuk, mivel ezeknél a gyártóknál a tervezési folyamatot nem fogszabályozó szakorvosok, csupán fogtechnikusok végzik. Az általunk használt rendszernél, ami az Orthostyle márkanév alatt fut, a tervezést fogszabályozó szakorvos végzi, így biztosítva a kezelés sikerét. 

 

Az Életmódi Magazin a mySmile Fogászatot választotta a láthatatlan fogszabályozásról szóló adás szakértőjeként. Nézze meg dr.Gulyás Zsófiával készült riportot, ahol rengeteg kérédre választ kaphat a kezeléssel kapcsolatban:

 

 

A Több mint TESTŐR magazin láthatatlan fogszabályozásról szóló epizódja, akik szintén a mySmile Fogászatot választották, mint a téma szakértője:

https://www.youtube.com/watch?v=DP53fl_1EiM&list=PLmB3h5E3pO9mCdL3xv2ODaQ4McxJNyQti&index=9

Érdeklődik? Kérjen visszahívást most!

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni?

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!