Láthatatlan fogszabályozó

mySmile- A láthatatlan fogszabályozó kezelések specialistája Budapesten

Mi jut eszébe a fogszabályozásról?

A fémhuzalok? A fájdalom? A problémás étkezés? A nem túl esztétikus látvány? A feszélyezett mosoly? A kellemetlen kérdések? Az ételmaradék a drótok között? Az évekig tartó szenvedés?

 

Szerencsére ma már a fogszabályozás nem rémálom. A legmodernebb eszöközök szinte- vagy teljesen láthatatlan és fájdalommentes kezelést tesznek lehetővé.

 

A köztudatban a fogszabályozással kapcsolatban mindenki számára nyilvánvaló, hogy úgy lehet csak igazán látványos eredményt elérni, ha a kezelést már gyermekkorban elkezdik és hosszú időn keresztül fájdalommal és szenvedéssel jár együtt a mindennapokban. Mára már erre is rácáfolt a tudomány és felnőttkorban is ugyanolyan hatékonyan és könnyedén tudjuk elérni a kívánt eredményt, mint tizenéves korban.

 

Mi jut eszébe annak, aki a láthatatlan fogszabályozást választotta?

Az új innovációnak köszönhetően a precíziós 3D tervezés és gyártás segítségével maximális pontossággal a fogakra illeszthető, láthatatlan sínt kap, ami kényelmes, viselése nem jár fájdalommal, nem befolyásolja az étrendet és a komfortérzetet. A kezelés hossza lényegesen rövidebb, mint más, hagyományos eljárással zajló kezelések időtartama!

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

  

Tervezett mosoly - láthatatlan fogszabályozóval

A digitális tervezés során egy szofver segítségével, pontos és precíz számításokkal megállapítjuk, hogy milyen változásra és milyen eredményre számíthat a láthatatlan fogszabályozás végeztével. A virtuális fogmozgatási terv elkészülte után megtekinthető milyen eredmény érhető el személyre szabottan az Ön fogsoránál, így pontosan tervezhető a kezelés időtartama és költsége is

 

Az Életmódi Magazin a mySmile Fogászatot választotta a láthatatlan fogszabályozásról szóló adás szakértőjeként. Nézze meg dr. Gulyás Zsófiával készült riportot, ahol rengeteg kérédre választ kaphat a kezeléssel kapcsolatban:

 

 

Fogszabályozás felnőtt korban?

A láthatatlan fogszabályzó bármely életkorban alkalmazható, kifejezetten felnőttek számára fejlesztett eljárás!

 

Ez az eljárás diszkrét, teljesen észrevehetetlen a kezelés során! Egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi életét, legyen szó kommunikációról, munkáról, kikapcsolódásról! A fogszabályzó sínek olyan esztétikus megoldást nyújtanak, mely mások számára teljesen észrevétlen, így még magabiztosabban érezheti magát a fogszabályozó kezelésed teljes hossza alatt!

 

Milyen rendszert használunk és miért?

Az általunk használt rendszernél a tervezést fogszabályozó szakorvos végzi


Fogászatunkon nem a legismertebb külföldi cégek, pl. Invisalign vagy Clear Aligner, illetve magyar gyártók, mint a HappySmile rendszereit használjuk, mivel ezeknél a gyártóknál a tervezési folyamatot nem fogszabályozó szakorvosok, csupán fogtechnikusok végzik.

 

Az általunk használt rendszernél, ami az Orthostyle márkanév alatt fut, a tervezést fogszabályozó szakorvos végzi, így biztosítva a kezelés sikerét.

A láthatatlan fogszabályozó előnyei:

  • Gyors: Egyes esetekben a fogszabályozó kezelés időtartama akár a felére is csökkenthető
  • Fájdalommentes : A kezelések során a lágy erőkkel ható sínek egy-két óra hordás után megszokhatóak, nem okoznak fájdalomérzetet
  • Kiszámítható: A személyre szabott virtuális fogmozgatási tervben előre meghatározott a kezelés hossza, költsége
  • Diszkrét: A sínek tökéletsen átlátszóak, teljes terjedelmükkel takarják a fogat, így avatatlan szem számára láthatatlanok
  • Higiénikus: Étkezések,színes italok fogyasztása alkalmával kivehető, a fogmosás a megszokott rutin szerint végezhető
  • Nem befolyásolja a hétköznapokat: A kezelés időtartama alatt is nyugodtan sportolhat, szórakozhat,étkezhet semmi nem változik

 

Észrevétlen, életmódodhoz igazodó fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozó nem befolyásolja a megszokott étrendet és nem alakítja át az étkezési szokásokat! A láthatatlan fogszabályozó étkezések alkalmával kivehető és ennek végeztével, fogmosás után könnyedén visszahelyezhető.

 

A láthatatlan fogszabályozó átlátszó, technológiájának köszönhetően észrevehetetlen a szájban, nem zavarja a beszédben! A precízen megtervezett és kivitelezett sínek felülete sima, nem türemkedik ki szájban, maximálisan a fogsorhoz illeszkedik, ezért nem sérti fel a nyelvet és a belső ajkat.

 

A tökéletesen fájdalommentes és hatékony módszer a fogszabályzásban, ami ráadásul észrevehetetlen.

 

Így míg kezelése a sínek segítségével zajlik, mások ebből semmit nem vesznek észre! A láthatatlan fogszabályzóval felszabadultan mosolyoghat, a kezelés semmiben nem fogja befolyásolni a mindennapjait!

 

A Több mint TESTŐR magazin láthatatlan fogszabályozásról szóló epizódja, akik szintén a mySmile Fogászatot választották, mint a téma szakértője:

 Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Ha többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozásról, jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást! Egyszerűbben mint gondolná!
Az első konzultáció díja 10.000.- Forint, melyet a kezelés során jóváírunk, így díjmentes!

Jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást, egyszerűbben mint gondolná!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

Érdeklődik? Kérjen visszahívást most!

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni?

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!