Fogászat altatásban

Teljesen fájdalommentes megoldások

Ha igazán retteg a fogorvostól és bármit megtesz, hogy ne kelljen elmennie egy klinikára, az altatásos fogászati ellátás az igazán Önnek való megoldás!

Válassza az altatásos ellátást és egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen megoldjuk problémáit!

Milyen fogászati ellátást kérhet altatásban?

Ma már szinte minden típusú fogászati ellátás végezhető altatásban! Nem kell rettegni a fájdalomtól, miközben alszik, kollégáink elvégzik a szükséges beavatkozásokat!

Egy altatás során akár több beavatkozás is elvégezhető! Így ha a félelmei miatt kicsit elhanyagolta a fogsorát és már azt gondolja nincs megoldás, jöjjön el hozzánk és altatásban mindent rendbe teszünk, miközben Ön nyugodtan alszik!

 

Fogászat altatásban

Fogtömés altatásban?

Ne ijedjen meg, ha csak egy tömésre van szüksége, de nagyon fél a fájdalomtól, arra is van lehetőség altatásban, egyszerűbben mint gondolná! Az altatásban egyszerre elvégzett beavatkozások további előnye, hogy a gyógyulási idő is sokkal rövidebb!

Ha eljön hozzánk, állapotfelmérés után kezelési menetrendet készítünk, ezt követi egy laborvizsgálat, EKG, majd konzultáció az aneszteziológus kollégával. Ezt követően keresünk egy az Ön számára is megfelelő időpontot és a többit bíza ránk!

Gyorsabb gyógyulás- kevesebb trauma- Altatásos fogászat!

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

 
Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni az altatásban végzett fogászati kezelésekről?

Jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást, egyszerűbben mint gondolná!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!