Fogfehérítés

Professzionális klinikai fogfehérítés

Ma már az ápolt megjelenés része a szép fehér fogsor, nem meglepő ha Ön is erre vágyik!

Fogfehérítés otthon?

Tudnia kell, hogy rengeteg módja van a fogfehérítésnek a házi praktikáktól az otthon végezhető eljárásokon keresztül egészen a professzionális, klinikán végzett fehérítésig. Mindegyik megoldás más költséggel, más eszközigénnyel, más megoldást nyújt.

 

Az otthoni módszerek (pl: fogmosás szódabikarbónával vagy fogfehérítő csodakészülékek) hatásfoka, működési mechanizmusa jelentősen eltér a rendelői professzionális fehérítéstől! Az ezekkel a módszerekkel bevitt hatóanyagok nem hatolnak be a fogzománcba, így igazán tartósak sem lehetnek. Jellemzően 2-3 havonta új kezelésre van szükség, nem beszélve fogínykárosító, nyálkahártyát romboló hatásukról.

Miért válassza a professzionális, rendelői fogfehérítést?

A rendelői professzionális fogfehérítés egy állapotfelméréssel kezdődik. Megállapítjuk, hogy van-e szuvasodás a szájban, esetleg fennáll-e ínygyulladás. Ezek megállapítása, kezelése rendkívül fontos, még a fogfehérítés megkezdése előtt, mivel a fehérítést végző anyagok jelentősen károsíthatják mindkét területet.

 

Sokan nem is gondolnak bele, hogy a fogvesztés egyik leggyakoribb kiváltó oka a fogíny sorvadása! Klinikánkon azt tapasztaljuk, hogy a hozzánk forduló, fogfehérítésre vágyó páciensek 75% szorul valamilyen megelőző kezelésre ( fogkő eltávolítás,tömés).

 

Az otthoni eszközökkel végzett fogfehérítés például fogkő eltávolítás nélkül vajon mit fehérít? Milyen károkat tud okozni egy maró anyag egy lyukas fogban? Mennyire károsodik a zománcréteg és hogyan kezeljük a sérült zománcot? Ezekkel a kérdésekkel Önnek nem kell foglalkoznia, csak jöjjön el hozzánk és mi gondoskodunk róla, hogy fogai úgy legyenek tökéletesen fehérek, hogy ez se fájdalommal se egészségkárosító hatással ne járjon!

 

esztetikaifogaszat-fogfeherites

 

Garantáljuk, hogy (kivéve megfelelő szájhigiénia hiánya, gyulladt fogíny, repedezett zománc és vékony, kopott fogak) teljesen fájdalommentes eljárásban lesz része és boldogan mosolyoghat hófehér fogaival!

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

 
Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a professzionális rendelői fogfehérítésről?

Jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást, egyszerűbben mint gondolná!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!