Kerámia héjak (Direkt héjak)

Esztétikusabb mosolyra vágyik?

Ha a szájhigiéniája rendben van, odafigyel fogai épségére és egészségére, de mégsincs megelégedve azok esztétikai megjelenésével, vagy gyökérkezelni kellett valamelyik fogadat és azóta elhalt, elszürkült, akkor a héjkerámiát Önnek találták ki!

Megtévesztően azonos megjelenése lesz, mint az egészséges fogainak!

A meglévő fogsor természetazonos módon való rekonstruálására fejlesztették ki a kerámia héjakat a fogászatban. A kerámián ugyanúgy ahogy a fogzománcon, áthalad a fény, így megtévesztésig azonos megjelenést ad az egészséges foggal! Nincs külön váz, nincs fémallergia, nincs „műfog” érzet, megjelenés!

Kerámia héj - fogászat esztétikai fogászat

Tökéletesen használható a fogsor formázására, színének beállítására, gyökérkezelt fogak esztétikai rekonstruciójára! A technológia fejlődésével ma már szinte kontaktlencse vékonyságú kerámiák érhetők el, így akár a fog minimális csiszolásával, vagy egyes esetekben csiszolás nélkül is alkalmazható!

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

 
Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni a direkt héjakról?

Jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást, egyszerűbben mint gondolná!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!