Kerámia héjak (Direkt héjak)

Esztétikusabb mosolyra vágyik?

Ha a szájhigiéniája rendben van, odafigyel fogai épségére és egészségére, de mégsincs megelégedve azok esztétikai megjelenésével, vagy gyökérkezelni kellett valamelyik fogadat és azóta elhalt, elszürkült, akkor a héjkerámiát Önnek találták ki!

Megtévesztően azonos megjelenése lesz, mint az egészséges fogainak!

A meglévő fogsor természetazonos módon való rekonstruálására fejlesztették ki a kerámia héjakat a fogászatban. A kerámián ugyanúgy ahogy a fogzománcon, áthalad a fény, így megtévesztésig azonos megjelenést ad az egészséges foggal! Nincs külön váz, nincs fémallergia, nincs „műfog” érzet, megjelenés!

Kerámia héj - fogászat esztétikai fogászat

Tökéletesen használható a fogsor formázására, színének beállítására, gyökérkezelt fogak esztétikai rekonstruciójára! A technológia fejlődésével ma már szinte kontaktlencse vékonyságú kerámiák érhetők el, így akár a fog minimális csiszolásával, vagy egyes esetekben csiszolás nélkül is alkalmazható!

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Ha többet szeretne megtudni a direkt héjakról, jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást! Egyszerűbben mint gondolná!

Érdeklődik? Kérjen visszahívást most!

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni?

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!