Operatív foghúzás- Szájsebészet

Fogászati műtét, bölcsességfog eltávolítás fájdalommentesen

Ha nagyon fáj és már nincs más megoldás mi akkor is segíteni tudunk Önnek! Soha nem volt még ennyire egyszerű és fájdalommentes a fogászati műtét! Akár altatásban is elvégezzük, ha nagyon fél még a fúró hangjától is! Ma már a az érzéstelenítési technológiák fejlődésének hála egy komolyabb fogászati műtét is fájdalommentesen elvégezhető.

 

foghuzas-bolcsessegfog-eltavolitas

 

Fogeltávolítás, bölcsességfog műtét fájdalommentesen! Akár altatásban is!

Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy akár a bölcsességfog műtéti eltávolítása is lehetséges vér és fájdalom mentesen! Az alkalmazott legmodernebb műtéti eljárásoknak és kollégáink szakmai felkészülésének köszönhetően a gyógyulási idő is minimálisra csökkenthető!

 

Büszkén vállaljuk pácienseink véleményét

Arra kérjük, látogasson el facebook és google oldalunkra, hiszen pácienseink valós véleménye mindennél hitelesebb képet ad rólunk.

 

 
Tapasztalja meg Ön is az önfeledt mosoly élményét!

Információ és bejelentkezés

 

Találjuk meg az Ön számára megfelelő megoldást!

Többet szeretne megtudni az operatív foghúzásról?

Jelentkezzen be hozzánk és szakembereink segítségével válasszuk ki együtt az Ön számára ideális megoldást, egyszerűbben mint gondolná!

 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 90 70 90 4 -es telefonszámon, vagy az alábbi űrlap segítségével kérjen visszahívást most!

 

Érdeklődés, Bejelentkezés

Kérdése van? Időpontot szeretne egyeztetni? Kérjen visszahívást most!

Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!